Ohh happy day... oh happy daaay.. (i falsett)

Det ska va en stor svajig gospelkör som sjunger det där.. Kan livet bli bättre än såhär.. Praktiken är slut, over, finito, solen gassar på högvarv, två fetljusa kotletter med halvsunkig honungsmarinad och en massa potatissallad skvalpar i magen och jag har sovmorgon imorrn!!


Sol i sinne, ute eller inne...

Imorgon är dagen med stort D. Dagen jag har drömt om, längtat, suktat efter. Imorgon är sista dagen på praktiken. Alla jag träffar ska hela tiden påminna mig om att: "du vet väl att det här är vad du ska göra resten av livet...". Ack så fel dom har. Jag ska ju bli lyxhustru i Dubai. Eller vinna tio miljoner på lotto. Kanske bli upptäcksresande i ett oupptäckt ö-land... det riktiga sverige-öland är inte så spännande, det har jag redan upptäckt så det räcker och blir över... ;-)

Annars.. Helt kalasig eftermiddag med lång-promenad runt västra hamnen och glass på ribban. Är det sol så är det...

image43

Ska man tro på att lärarhögskolan i Malmö har en toalett med bara ett hål i marken...?

Ge fan i min plats

Det finns två platser på malmöbussen som är mina, det är den andra efter mittendörren på höger sida vid fönstret och den näst längst bak på samma sida. Idag var det alldeles för mkt folk på morgonbussen och två jävlar hade snott mina platser så jag var tvungen att sitta på vänstersidan och dessutom ha en medpassagerare brevid så väskan blev smutsig på golvet. Ingen bra början på praktikdagen och inte blev den särskilt roligare sen heller.  Nä utan mina platser på bussen kan de bara bli pannkaka av allt. Jag kanske borde ta en tidigare buss imorrn....


image41

Vad är det med söndagar?

Varför är söndagar alltid ångestdagar? Det är ångest över gårdagkvällens sista, helt onödiga öl, för mobiler som aldrig ringer, för att ledigheten bara har några timmar kvar och för att klockan kommer ringa okristligt tidigt imorgon 05.30, mitt i drömmen när jag är påväg att hitta skattkistan...

För övrigt har det varit en kanonhelg, precis som i alla Gärdestad och Ledin sånger. Nästan en heldag på Lomma Beach igår med hela kitet, filt, matsäck och bikini (lånad av Emma, som för övrigt brände hela ryggen och halva bicepsen). Sanddynorna var rätt fyllda med soltokiga svenssons i brassestolar och vi hade "turen" att få avnjuta havsvindarna till Timbuktus vackra stämma. Dagens höjdpunkt var nog pistagekransen, den låg som ett betongblock i magen resten av dagen.




Men den dansade jag bort Lunds ;-)