Hultsfred 2009

Så var fyra låååånga nätter i ett kallt fuktigt tält avklarade. Alldeles för många otäcka toalettbesök på de vidrigaste toaletter man kan tänka sig utförda. Spyor trampade på, öronproppar fastnade i hörselgångarna och rädsla för livet liggandes i tältet med vingliga, fulla ungdomar utanför genomliden. Hultsfred 2009 blev kanske inte riktigt som förväntat. Men det hade såklart sina ljusa stunder också, det jag kom dit för: The Killers, Maia Hirasawa, Hello Saferide, Mando Diao, Kings of Leon, Simon Norrsveden, Anna Ternheim, A Camp, Regina Spektor och massa fler. Utan dom hade jag nog lagt mig i ett dike och dött redan första natten. Om festivallivet kommer på tal någon mer gång så påminn mig att inte åka någonstans utan husvagn!




Möhippa

Dags med lite sömnlektyr för Kenny som så gulligt somnar när han läser min blogg ;-)

Så var möhippan över. Klockan 13 igår lagom då vi dukat upp med picknick på Ängö, drog stora, mörka, otäcka moln in och de mullrade bakom träden (och de var inte en bortkommen kossa som råmade).  Dagen förflöt ändå helt ok (jag har ju liksom inte så många andra möhippor att referera till).  Vaknade iaf imorse med en nacke som inte gick att vrida (förmodligen nervositeten och den hetsiga dansen på Byttan), saknade min mobil (berodde INTE på vinet) och en lägenhet som såg ut som resterna efter en naturkatastrof.
Nu är iaf lägenheten nästan i ursprungligt skick och mobilen återfunnen. Dags för lite lugnt, fridfullt grillande på Ekö.

Sov så gott Kenny!