Kom änglar

Lasse igår. Lasse var kanon som vanligt men publiken verkade ha fått kramp i lårmusklerna och ätit ett kilo citroner speciellt paret bakom mig, vilken ena hälft jag höll på att få igång en riktig girl fight med. Hon sa åt mig att ställa mig på läktaren nedanför (där det redan var jättetrångt och hallå jag hade ju paxat min plats i en timme) för att han bakom inte såg när han satt. Lite förvånad gjorde jag henne till lags men sen tände de till... Jag hade ju faktiskt betalat 350 för min biljett och paret bakom hade ståplats precis som jag, då fick dom väl helt enkelt ställa sig upp om de ville se nåt, detta upplyste jag henne om och ställde mig med min svartbeklädda rumpa mitt i ansiktet på henne. Tjurisen vägrade och satt ner hela konserten, hennes förlust. Ska man sitta ner och se sur ut kan man lika väl glo på konserten med en påse chips framför teven hemma. Dessutom är de riktigt oförskämt att sitta ner när man har ståplatser, så de så. Nog om de. Nya skivan gjorde sig vackert med alla stråkar och nya bandet bör få sig en stor eloge. Självklart lite gamla godingar med räven Kom änglar i slutfinalen. Helt enkelt en superkväll, minus puckot bakom och publikens lite lama start. Lasse blev bara en svart prick så jag får bjuda på det alldeles lysande förbandet Abalone Dots.

image95

Skäms

Ja jag skäms för att jag är urusel på att uppdatera... Inspirationen flackar men nu fick jag lite tid över och energi att lägga in alla hundra miljoner bilder sedan några veckor tillbaka.

Så vad har hänt i mitt lilla lundaliv.. ja först var vi ju på Manu Chaou, ge mig en hyvling om jag stavar fel.. lite för lat att kolla upp. Ett litet smakprov från den kvällen:

image90

Nästa big event... Grabben och jag släpade möbler i mitt inte superenorma boende. Behövde lite ljus i den mörka hösten... Resultatet blev kanon:



Och så har jag fått ännu en kattunge-uppenbarelse... Nä mamma jag lovar att inte smyga med honom hem för jag vet att kattlådor luktar bajs...

image94

Nu orkar jag inte skriva mer och snart är de dags att sjunga mig hes till Lasses vackra toner..

Tvångstankar

Hamnar i knäppa stereotypa mönster när jag pendlar.. Om bussen härifrån är inne fem minuter innan tåget går måste jag ta en tidigare buss ifall jag skulle missa, på bussen från Helsingborg till Strövelstorp MÅSTE jag sitta på tredje platsen från sista sätet längst bak vid fönstret annars är hela dagen förstörd och är det mindre än 10 grader ute på morgonen så måste jag ha vantar även på bussen.....