Simsalabim

Cis har trollat bort sin digitalkamera. Det är inte jättekul, meningen var att jag skulle lägga upp lite fina bilder från en kanonkväll i lördags. Men så blev det ju inte. Jag är riktigt kass på det där med elektriska prylar, antingen har jag sönder dem (displayer är min särkilda specialitet) eller så försvinner dom poff. I lördags var det poff...

175823-4

Godbiten


Får jag presentera min nya inneboende, Bailyes alias Kissen. Tycker om att skvätta kattsand över hela toaletten, låtsas att hon attackerar ett monster och försöka sno till sig lite pannkaka när de frestar på bordet. Hon är helt enkelt underbar speciellt när hon sover och agerar som min fotvärmare, än så länge är hon dock bara stor nog åt en fot i taget ;-)


175823-2

De där med att fiska

Vi kom fram till i skolan idag att vissa (inga namn nämnda) tycker om att kasta spö och vissa är bättre på att meta när dom fiskar. Dock är det vid metning lätt att sitta där på bryggkanten och guppa med spöt utan att en endaste liten aborre fastnar på linan. Svårigheterna med att kastfiska ligger i allt sjögräs å mög som man får upp, ibland kanske man har turen att få en riktig gädda på kroken men vips så har den slitit sig och man önskar nästan att den aldrig hade fastnat från början. Vissa fortsätter ändå enträget att stå där vid sjön å fortsätta kasta med hoppet om att en liten sötvattenfisk tillslut ska möta sitt öde med en go liten krok i munnen. Andra beger sig däremot till Willys frysdisk med fiskpinnar i sikte, men akta dig Liv paneringen kan se fin ut med den säger ändock inte så mycket om själva innehållet. Fast det är klart man ska ju inte spola eldorado för en findus bara för att den är dyrare och går som reklam  ;-) 


175823-1

Bloggare

Jaha så var jag bloggare då. Lite lagom bra då jag egentligen borde sitta med tråk-artiklar och engelskt lexikon, men vad gör man när huvet blir för fullt och ögonlocken för tunga... Ikväll ligger artiklarna lite för långt ner på prioriteringslistan men imorrn, imorrn ska jag bli duktig igen :-)