Pepparbyggen AB

När framtidstron sviktar är det bra med en mamma som har överseende med sin förvirrade dotters utbrott, en fin pojke att kramas med, en massa slafslig glasyr, nonstop och ett instabilt pepparkakshus. (...och Bonde söker fru såklart ;-)


Göteborg, tv-licens och jävelskap

Snart helg igen och jag har inte hunnit dokumentera min tripp till Göteborg. Hu på mig. Tack alla flickor för fina dagar, Lotta för att du underhållit mig hela helgen, Pim för att du klämde in mig i alla dina lediga hål (jag dök ju trots allt upp lite oväntat) och Sandra för en jättetrevlig födelsedagsfest. Tyvärr slutade söndagen lite abrupt men de orkar jag inte skriva om nu, kan väl säga såhär med min extrema otur vad gäller stressiga situationer när jag ska åka nånstans och Göteborgs spårvagnstrafik så kan de bara sluta på ett sätt.... PANIK!!



image105

jag kanske har lite tyskt blod i mig....

Så kom jag då tillslut, med kurrande mage och trötta ögon hem till min lilla 25-kvadratare...

Dagen efter ringer det, mitt i min och Daniels pluggstund, på dörren intill... Tv-licensen!! Fort sliter jag ut sladdarna ur tv:n och Daniel är precis påväg att lyfta ner den från hyllan, när de knackar på fönstret och en snubbe med en konstig apparat i handen tittar konstigt på oss och vinkar. Lite lagom generat öppnar jag motvilligt fönstret. Snubben är inte alls ute efter att sätta en snigel på mitt öga han vill bara lämna ett paket till grannen som inte är hemma... Där fick han nåt att prata om med sambon vid middag och jag ta mig en funderare över mitt paranoida beteende.

Så idag... vissa dagar borde man egentligen inte gått upp men jag var jättepigg imorse. Skulle tränat men helt plöstligt gjorde varenda muskel i kroppen ont och har vart klumpig hela dan, kladdat med smörpaketet och ikväll hade jag av nedersta strängen på gitarren, plus att mp3:n har gått vidare till fjärran jaktmarker, fast de var nog inte mitt fel. Finns bara en sak att göra åt eländet, åka till Linnea och frossa i indiskt :-)