Om allt kunde va en dans...

...men det är det ju inte alltid. Jag har hamnat i lite trubbel eller just nu krig faktiskt om en i normala fall väldigt trivial sak (släkten ska ju alltid vara värst). Just här önskar jag att jag kunde va lite tuffare men jag är ju född med menet skakande ekorre så istället för att ryta ifrån och säga "NOG" får jag samma fenomen som när någon gör slut, dvs magont, obehaglig klump i halsen och knäppa drömmar. Hoppas den här personen (inga namn nämnda) kommer till sans snart och inser det orimliga i situationen. Tills dess får jag väl leva på päron och vatten.


De va la gött, de va la gött de

Så var midsommar över igen. Jag förstår inte varför tiden ska gå så galet snabbt, jag som vägrar lyssna på pensionärerna på jobbet som tjatar om hur fort livet passerar. Jag ska ju va 20 resten va livet. Hur som helst, midsommar spenderades i Götet med provesorisk picknick på Sandra och Mattias köksgolv, lite kransbindning (krälar förmodligen massor med bladlöss mellan träskivorna i golvet) och middag, dans, lekar och kubb (som tjejerna självklart vann helt utan ansträngning). Morgonen höll på att knäcka resten av dagen då regnet öste ner och jag upptäckte att jag tagit fel finskor med mig (dvs en av varje sko, ett ojämt par helt enkelt). Men problem är ju till för att lösas (man är väl inte arbetsterapeut för intet), ett besök på Din Sko senare och med uppfällda paraply kunde midsommar fortlöpa utan några fler hinder.

Våra fantastiskt fina kransar!
 
2:a i tävlingen

Lördagen gick i ett lugnare tempo. Pim och jag snarkade ut till halv elva och pallrade oss in till stan och ett fettigt härligt McDonald´s. Alla varningar från den "Hemlige kocken" var som bortblåsta. Konserveringsämnen är tyvärr rätt gott ibland. När vi som bäst satt och päste sprang en hunk med "Paddan" tröja förbi och vips satt vi i en Paddan-båt och lärde oss allt om Göteborgs sevärdheter. Blev nästan lite sugen på att testa de där båt-hotellet men fartygsmuseét kan jag nog vara utan. Fick även lära oss intressanta engelska översättningar, i en park längs med kanalen står seetroullet.
Kvällen avslutades med tacos och den galna godisaffären 4 gott, mums :-)



Borta bra men hemma e också rätt ok, iaf när de e sol.